Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ:


- Διδάσκουμε σχεδόν όλα τα είδη χορού, Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς, Λατινοαμερικάνικους, Μοντέρνο (Jazz/Hip Hop/ R&B...), Οριεντάλ


- Τα Χορευτικά Συγκροτήματα του Σωματείου μπορούν να πλαισιώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση είτε ως χορευτές είτε ως παραστάτες (επιγραμματικά αναφέρουμε ότι έχουμε συμμετάσχει στα παρακάτω:
Τελετές Ολυμπιακών Αγώνων 2004, Τελετές Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Κυπέλλων διάφορων αθλημάτων, Δεξιώσεις, Χοροεσπερίδες Συλλόγων, Γαμήλια Πάρτυ, Φεστιβάλ Χορού, Συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες κ.α.)


- Τα Χορευτικά Συγκροτήματα έχουν προσκληθεί να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμια Φεστιβάλ Χορού όπως στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Τσεχία και το Μαρόκο, προσκεκλημμένοι από τον ίδιο το Βασιλιά


- Διοργανώνουμε εκδηλώσεις για ιδιώτες, για μεγάλους οργανισμούς, για εταιρίες, πάρτυ κ.α. και όλα τα παραπάνω οπουδήποτε μας ζητήσετε (ξενοδοχεία, σπίτια, παραλίες, αίθουσες κ.λ.π)


- Οι Χοροδιδάσκαλοι του Σωματείου διδάσκουν σε Δημόσια Σχολεία και Συλλόγους (1ο Δημ. Αμαρουσίου, 1ο, 10ο & 19ο Δημ. Ζωγράφου, 1ο & 7ο Δημ. Αθηνών κ.α.)


- Οι Χοροδιδάσκαλοι του Σωματείου διδάσκουν σε Σεμινάρια Ελληνικών Χορών στην Ελλάδα (Κρήτη, Σκιάθο, Ευβοια, Φλώρινα, Κόρινθο κ.α.) και στο Εξωτερικό (Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Βουλγαρία κ.α.)


- Διδάσκουμε σε Μελλόνυμφους σε ταχύρρυθμα τμήματα Ελληνικούς, Λατινοαμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς Χορούς


- Διδάσκουμε σε φοιτητές ΤΕΦΑΑ με σκοπό την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους


- Οι Χοροδιδάσκαλοι του Σωματείου έχουν κάνει λαογραφική έρευνα στους χορούς και γενικά τον πολιτισμό της ιδιαίτερης πατρίδας τους, την έχουν δημοσιεύσει στο κοινό και είναι αναγνωρισμένοι στο εξωτερικό για το ταλέντο τους, τη μεταδοτικότητα και τη γνώση τους


ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ